Afspraken - Online AgendaHoe moet ik mijn afspraak maken en met wat precies moet ik rekening houden?


Ten eerste moet U weten waarvoor U precies een afspraak wil maken, want naargelang het soort procedure kan de tijd die wij voor U nodig hebben erg verschillen.

Lees eerst de tekst(en) en kies de juiste optie, zodat U vervolgens onderaan Uw gegevens kunt invullen en U zo kunt aanmelden om de juiste afspraak te maken in onze online agenda.

Na het kiezen van de juiste optie, krijgt U achteraf ook nog de keuze om een afspraak te maken voor meerdere personen en/of om bepaalde afspraaktypen te combineren.


Uiterst Belangrijk!

Wanneer U Uw afspraak gemaakt hebt, moet U absoluut ook een keer onder de rubriek “Praktische Info” op deze website gaan kijken, om te zien wat U precies moet meebrengen alvorens U bij ons op consultatie komt!

Een podologische voetverzorging

(duurt 30 minuten)

voor de behandeling van problemen met nagel(s) en/of huid

(ingegroeide nagels, likdoorns, eksterogen, wondverzorging (diabetes, …)

Een biomechanisch onderzoek

(duurt 60 minuten)

voor de behandeling van problemen die veroorzaakt worden bij foutieve gang (pijn in de voeten, knieën, benen, heupen, rug, …)


Het afhalen van de podologische zolen

(duurt 30 minuten)


 Een controle of naonderzoek 

(duurt 30 minuten)

U kunt tot 24u voor de afspraak deze nog veranderen of annuleren.

Daarna of bij het niet opdagen, rekenen wij U de som van 20,00 euro aan, mits onze tijd ook kostbaar is en U het dan heeft nagelaten om een andere patiënt de kans te bieden, om deze afspraak te nemen.

Er zijn natuurlijk wel uitzonderlijke omstandigheden en daar zullen wij steeds rekening mee houden, zolang ze binnen de norm van het redelijke blijven.

Op tijd verwittigen, ook bij het eventueel later komen, door files etc… is dan bijzonder gewenst, waarvoor we U erg dankbaar zullen zijn.